Assassin’s Creed Origins – clipuri promoţionale amuzante

Autor: Cosmin Aionita | 10.10.2017
Assassin's Creed Origins - clipuri promoţionale amuzante

Ubisoft merge pe aceeaşi formulă aleasă de Warner Bros. Interactive Entertainment pentru Middle-earth: Shadow of War, alegând să promoveze Assassin’s Creed Origins cu ajutorul unor clipuri amuzante, toate compilate în cadrul materialului video de mai jos. Atenţie, clipul conţine spoilere legate de unele momente-cheie din cadrul campaniei din joc.

În Assassin’s Creed Origins, jucătorii vor avea ocazia de a intra în pielea lui Bayek, fondatorul frăţiei asasinilor, ce va putea explora întregul Egipt, sub forma unui vast mediu de joc open world. Nu va lipsi nici fauna caracteristică regiunii, prezenţa fluviului Nil, a piramidelor, dar şi a miturilor despre zei şi faraoni.

De asemenea, Ubisoft a ales să implementeze numeroase elemente de RPG în noul Assassin’s Creed Origins, aventura lui Bayek fiind structurată pe quest-uri, rezolvarea acestora urmând să-i confere personajului puncte de experienţă cu ajutorul cărora va putea urca în nivel, deblocând astfel noi abilităţi. Nu în ultimul rând, Bayek va putea colecţiona loot de la adversarii învinşi, punând astfel la punct un inventar potrivit pentru stilul de joc al fiecărui gamer. Nu în ultimul rând, sistemul de luptă din Assassin’s Creed Origins a fost complet modificat, permiţând confruntări mai dinamice, cu o mai mare libertate de mişcare si acţiune.

Assassin’s Creed Origins va fi lansat pe 27 octombrie 2017, în versiuni pentru PlayStation 4 (cu suport pentru PS4 Pro), Xbox One (cu suport pentru Xbox One X) şi PC.

Assassin's Creed Origins

Urmărește Go4Games.ro pe Google News