Assassin’s Creed Origins – faceţi cunoştinţă cu Bayek, noul erou al seriei

Autor: Cosmin Aionita | 16.08.2017
Assassin's Creed Origins - faceţi cunoştinţă cu Bayek, noul erou al seriei

IGN continuă seria de materiale video dedicate jocului Assassin’s Creed Origins, cel mai nou astfel de clip prezentându-l în detaliu pe Bayek, noul erou al seriei şi fondatorul frăţiei asasinilor.

În Assassin’s Creed Origins, Bayek va putea explora întregul Egipt, sub forma unui vast mediu de joc open world. Nu va lipsi nici fauna caracteristică regiunii, prezenţa fluviului Nil, a piramidelor, dar şi a miturilor despre zei şi faraoni.

De asemenea, Ubisoft a ales să implementeze numeroase elemente de RPG în noul Assassin’s Creed Origins, aventura lui Bayek fiind structurată pe quest-uri, rezolvarea acestora urmând să-i confere personajului puncte de experienţă cu ajutorul cărora va putea urca în nivel, deblocând astfel noi abilităţi. Nu în ultimul rând, Bayek va putea colecţiona loot de la adversarii învinşi, punând astfel la punct un inventar potrivit pentru stilul de joc al fiecărui gamer. Nu în ultimul rând, sistemul de luptă din Assassin’s Creed Origins a fost complet modificat, după cum puteţi vedea şi în clipul de mai sus, permiţând confruntări mai dinamice, cu o mai mare libertate de mişcare si acţiune.

Assassin’s Creed Origins va fi lansat pe 27 octombrie 2017, în versiuni pentru PlayStation 4 (cu suport pentru PS4 Pro), Xbox One (cu suport pentru Xbox One X) şi PC.

Assassin's Creed Origins

Urmărește Go4Games.ro pe Google News