Assassin’s Creed Origins la Gamescom 2017: trailere şi imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 23.08.2017
Assassin's Creed Origins la Gamescom 2017: trailere şi imagini noi

Cu ocazia Gamescom 2017, Ubisoft a lansat două noi trailere pentru Assassin’s Creed Origins, dezvăluind astfel câteva detalii suplimentare despre povestea jocului, precum şi despre protagoniştii acesteia.

După cum ne-au obişnuit deja jocurile Assassin’s Creed, şi naraţiunea din Origins va fi puternic influenţată de realităţile istorice ale acelor vremuri, acţiunea din joc urmând să se desfăşoare în jurul războiului civil din Egipt, din anul 49 î.Hr: Cleopatra şi fratele sau Ptolemeu al XIII-lea au început o confruntare internă pentru controlul ţării, Imperiul Roman, condus cu mână de fier de faimosul Iulius Caesar, fiind forţat să intervină pentru a linişti apele.

În acest context, jucătorii vor intra în pielea lui Bayek, fondatorul frăţiei asasinilor, ce va putea explora întregul Egipt, sub forma unui vast mediu de joc open world. Nu va lipsi nici fauna caracteristică regiunii, prezenţa fluviului Nil, a piramidelor, dar şi a miturilor despre zei şi faraoni.

De asemenea, Ubisoft a ales să implementeze numeroase elemente de RPG în noul Assassin’s Creed Origins, aventura lui Bayek fiind structurată pe quest-uri, rezolvarea acestora urmând să-i confere personajului puncte de experienţă cu ajutorul cărora va putea urca în nivel, deblocând astfel noi abilităţi. Nu în ultimul rând, Bayek va putea colecţiona loot de la adversarii învinşi, punând astfel la punct un inventar potrivit pentru stilul de joc al fiecărui gamer. Nu în ultimul rând, sistemul de luptă din Assassin’s Creed Origins a fost complet modificat, permiţând confruntări mai dinamice, cu o mai mare libertate de mişcare si acţiune.

Assassin’s Creed Origins va fi lansat pe 27 octombrie 2017, în versiuni pentru PlayStation 4 (cu suport pentru PS4 Pro), Xbox One (cu suport pentru Xbox One X) şi PC.

Assassin's Creed Origins

Assassin's Creed OriginsAssassin's Creed Origins

Assassin's Creed OriginsAssassin's Creed Origins

Assassin's Creed OriginsAssassin's Creed Origins

Assassin's Creed OriginsAssassin's Creed Origins

Assassin's Creed OriginsAssassin's Creed Origins

Urmărește Go4Games.ro pe Google News