Assassin’s Creed Origins – o nouă misiune prezentată în 4K

Autor: Cosmin Aionita | 08.08.2017
Assassin's Creed Origins - o nouă misiune prezentată în 4K

Colegii de la IGN au prezentat, prin intermediul clipului de mai jos, o nouă misiune din Assassin’s Creed Origins, aceasta înglobând unul dintre quest-urile secundare ale jocului (o componentă asupra căreia echipa producătoare s-a concentrat foarte mult). Pe parcusul secvenţelor de gameplay de mai jos, puteţi observa şi câteva dintre noutăţile aduse de Origins: noul sistem de luptă, mormintele ascunse în interiorul piramidelor etc.

În Assassin’s Creed Origins, jucătorii vor intra în pielea lui Bayek, fondatorul frăţiei asasinilor, ce va putea explora întregul Egipt, sub forma unui vast mediu de joc open world. Nu va lipsi nici fauna caracteristică regiunii, prezenţa fluviului Nil, a piramidelor, dar şi a miturilor despre zei şi faraoni.

De asemenea, Ubisoft a ales să implementeze numeroase elemente de RPG în noul Assassin’s Creed Origins, aventura lui Bayek fiind structurată pe quest-uri, rezolvarea acestora urmând să-i confere personajului puncte de experienţă cu ajutorul cărora va putea urca în nivel, deblocând astfel noi abilităţi. Nu în ultimul rând, Bayek va putea colecţiona loot de la adversarii învinşi, punând astfel la punct un inventar potrivit pentru stilul de joc al fiecărui gamer. Nu în ultimul rând, sistemul de luptă din Assassin’s Creed Origins a fost complet modificat, permiţând confruntări mai dinamice, cu o mai mare libertate de mişcare si acţiune.

Assassin’s Creed Origins va fi lansat pe 27 octombrie 2017, în versiuni pentru PlayStation 4 (cu suport pentru PS4 Pro), Xbox One (cu suport pentru Xbox One X) şi PC.

Assassin's Creed Origins

Urmărește Go4Games.ro pe Google News