Assassin’s Creed: Rogue ajunge în sfârşit pe PC: cerinţe de sistem

Autor: Cosmin Aionita | 06.02.2015
Assassin’s Creed: Rogue ajunge în sfârşit pe PC: cerinţe de sistem

Ubisoft a anunţat în sfârşit data la care versiunea pentru PC a jocului Assassin’s Creed: Rogue va fi disponibilă: 10 martie 2015. Mai mult, cu această ocazie, au fost dezvăluite şi cerinţele de sistem pentru Assassin’s Creed: Rogue, confirmând de asemenea că această ediţie pentru PC a jocului va oferi suport pentru tehnologia eye tracking dezvoltată de Tobii Tech şi implementată în periferice precum SteelSeries Sentry.

Assassin's Creed RogueOS: Windows 7 SP1 sau Windows 8/8.1 (doar versiunile 64bit)
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.4 GHz sau AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHz
RAM: 2GB
PLACĂ VIDEO: nVidia GeForce GTS450 sau AMD Radeon HD5670 (1024MB memorie video) sau Intel HD4600
DIRECT X: DirectX June 2010 Redistributable
UNITATE DVD-ROM: Necesară doar pentru instalarea de pe disc (1 DVD Dual Layer)
PLACĂ DE SUNET: Compatibilă cu DirectX, cu cel mai nou driver instalat
HARD DISK: 11.4 GB
PERIFERICE: Xbox 360 controller, Tobii EyeX Controller, SteelSeries Sentry
MULTIPLAYER: Nu este disponibil

Plăci video compatibile la momentul lansării:
• NVIDIA GeForce GTS 450 sau mai bună, seriile GeForce 500, 600, 700, 900
• AMD Radeon HD 5670 sau mai bună, seriile Radeon HD 6000, 7000, R7, R9
• Intel HD4600, HD5200
• Notă: Versiunile de laptop ale acestor plăci video s-ar putea să funcţioneze cu jocul, însă nu vor fi suportate oficial.

Versiunea pentru PC a lui Assassin’s Creed: Rogue va beneficia şi de o ediţie de colecţie, ce va putea fi achiziţionată exclusiv prin intermediul magazinului Uplay. Aceasta va include un ambalaj de colecţie, o carte cu artwork-uri, trei litografii plasate într-un plic şi coloana sonoră a jocului. Acest Collector’s Edition va oferi şi o misiune single player player bonus, precum şi item-uri suplimentare in-game.

Assassin’s Creed: Rogue a fost dezvoltat de Ubisoft Sofia, în colaborare cu studiourile Ubisoft din Singapore, Montreal, Quebec, Chengdu, Milano şi Bucureşti, de portarea pentru PC ocupându-se Ubisoft Kiev. Acţiunea jocului este plasată la mijlocul secolului al XVIII-lea, în timpul Războiului de Şapte Ani, cu noi locaţii din America de Nord ce pot fi explorate: Atlanticul de Nord îngheţat, Valea Appalache şi oraşul New York. Eroul Shay Patrick Cormac porneste în propria cruciadă împotriva asasinilor, povestea finalizand saga familiei Kenway. La fel ca în Black Flag, in Rogue se intorc si bătăliile navale, Cormac având la dispoziţie propria corabie – The Morrigan.

Assassin’s Creed: Rogue este disponibil deja pentru PlayStation 3 şi Xbox 360 şi va fi lansat pe 10 martie 2015 pentru PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News