Assassin’s Creed Rogue Remastered, disponibil acum

Autor: Cosmin Aionita | 20.03.2018
Assassin's Creed Rogue Remastered, disponibil acum

Ubisoft a confirmat că Assassin’s Creed Rogue Remastered, ediţia remasterizată a jocului lansat în toamna lui 2014 pentru precedenta generaţie de console, este disponibil începând de azi pe PlayStation 4 şi Xbox One. Cu această ocazie, a fost lansat şi un nou trailer, pe care îl puteţi urmări în continuare, şi au fost publicate câteva imagini noi, disponibile mai jos.

Dezvoltat de studioul Ubisoft Sofia, Assassin’s Creed Rogue Remastered include, pe lângă jocul iniţial, tot conţinutul suplimentar lansat între timp: două misiuni bonus (The Armor of Sir Gunn Quest şi The Siege of Fort de Sable), pachetele de arme, elemente de personalizare şi costume Master Templar şi Explorer, precum şi costumul lui Bayek din Assassin’s Creed Origins.

În ceea ce priveşte partea tehnică, Assassin’s Creed Rogue Remastered promite efecte vizuale, texturi şi medii de joc îmbunătăţite, această ediţie rulând la o rezoluţie 4K pe consolele PlayStation 4 Pro şi Xbox One X, respectiv 1080p pe modelele de bază PlayStation 4 şi Xbox One.

Acţiunea jocului este plasată la mijlocul secolului al XVIII-lea, în timpul Războiului de Şapte Ani, povestea avându-l în prim plan pe Shay Patrick Cormac, un fost asasin devenit Calaver Templier, ce porneşte în propria cruciadă împotriva frăţiei asasinilor.

Assassin’s Creed Rogue Remastered este disponibil acum, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One, la un preţ recomandat de 149,90 lei.

Assassin's Creed Rogue Remastered

Assassin's Creed Rogue RemasteredAssassin's Creed Rogue Remastered

Urmărește Go4Games.ro pe Google News