Assassin’s Creed: Syndicate – bundle oficial şi misiuni exclusive pentru PS4

Autor: Cosmin Aionita | 21.09.2015
Assassin’s Creed: Syndicate – bundle oficial şi misiuni exclusive pentru PS4

Cu aproximativ o lună rămasă până la momentul lansării, Sony şi Ubisoft au confirmat că Assassin’s Creed: Syndicate va fi disponibil şi într-un bundle special alături de o consolă PlayStation 4, jocul urmând să ofere o serie de misiuni exclusive pentru această platformă.

Astfel, pachetul PlayStation 4 în care va inclus jocul Assassin’s Creed: Syndicate va oferi, pe lângă jocul celor de la Ubisoft, o consolă PS4 cu hard disk de 1TB, precum şi un voucher pe care se va regăsi un cod ce va putea fi folosit pentru download-ul gratuit al jocului Watch Dogs.

Assassin's Creed Syndicate

De asemenea, utilizatorii de console PlayStation 4 vor avea parte de un set de misiuni exclusive în Assassin’s Creed: Syndicate. Este vorba despre The Dreadful Crimes Mission Pack, un pachet de zece misiuni în care Jacob şi Evie Frye vor fi nevoiţi să lucreze alături de Artie (un tânăr pasionat de poveşti poliţiste) şi faimosul journalist Henry Raymond pentru o rezolva o serie de crime.

Assassin’s Creed: Syndicate va fi lansat pe 23 octombrie 2015, pentru PlayStation 4 şi Xbox One. Pachetul The Dreadful Crimes Mission Pack va fi disponibil în aceeaşi zi şi va putea fi descărcat gratuit de pe PlayStation Store. Versiunea pentru PC a jocului va fi lansată pe 19 noiembrie 2015.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News