Assassin’s Creed: Syndicate întârzie pe PC

Autor: Cosmin Aionita | 27.08.2015
Assassin’s Creed: Syndicate întârzie pe PC

Încă de la anunţul iniţial al jocului, a fost dezvăluit faptul că Ubisoft nu are de gând să lanseze Assassin’s Creed: Syndicate în acelaşi timp pentru console şi PC. Totuşi, deşi ştiam că ediţiile pentru console vor fi disponibile spre sfârşitul lunii octombrie, nu fusese dezvăluită încă data de lansare pentru PC, aceasta fiind totuşi promisă pentru toamna acestui an.

Iată că Ubisoft revin cu noi informaţii referitoare la versiunea pentru PC a lui Assassin’s Creed: Syndicate: de adaptarea jocului pentru PC se va ocupa studioul Ubisoft Kiev, care promite că, pentru acest titlu, a fost îmbunătăţit procesul de portare. Conform lui Sam Kovalev (Studio Production Manager la Ubisoft Kiev), modul în care s-a lucrat anul acesta la Syndicate a permis echipei să se ocupe de finisarea, stabilizarea şi optimizarea versiunii pentru PC a jocului încă din fazele incipiente ale producţiei.

Assassin's Creed Syndicate

Astfel, Kovalev promite că versiunea pentru PC a lui Assassin’s Creed: Syndicate nu va suferi de pe urma limitărilor nedorite, atât framerate-ul, cât şi rezoluţiile suportate de joc urmând să fie deblocate. Cu alte cuvinte: cu cât mai bun este sistemul pe care rulezi jocul, cu atât mai bine se va mişca şi va arăta. Totuşi, deşi cerinţele de sistem nu au fost finalizate încă, echipa de la Ubisoft Kiev urmăreşte ca Syndicate să ruleze în rezoluţia 1080p (1920×1080), la un framerate de 30 de cadre pe secundă, pe sistemul ce urmează a fi recomandat pentru joc.

Bineînţeles, tot acest efort suplimentar va necesita timp, Ubisoft dezvăluind că versiunea pentru PC a jocului va întârzia patru săptămâni după apariţia pe piaţă a ediţiilor pentru console. Astfel, Assassin’s Creed: Syndicate pentru PC va fi lansat pe 19 noiembrie 2015, în timp ce variantele pentru PlayStation 4 şi Xbox One sunt în continuare aşteptate pe 23 octombrie 2015.

De asemenea, Ubisoft a lansat un nou trailer pentru Assassin’s Creed: Syndicate, acesta concentrându-se pe prezentarea setului de misiuni Darwin and Dickens Conspiracy. Acesta va fi inclus în versiunea Special Edition a jocului şi va oferi, conform producătorilor, peste 45 de minute de gameplay suplimentar.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News