Assassin’s Creed: Syndicate la E3 2015

Autor: Cosmin Aionita | 17.06.2015
Assassin’s Creed: Syndicate la E3 2015

Assassin’s Creed: Syndicate, viitorul episod al probabil celei mai populare serii din portofoliul Ubisoft, a avut o prezenţă consistentă la E3 2015, chiar dacă un pic mai discretă decât eram obişnuiţi.

Am avut parte de un nou trailer în cadrul conferinţei de presă Ubisoft, însă acesta a fost compus în întregime din secvenţe CGI, fără niciun pic de gameplay.

De asemenea, Assassin’s Creed a revenit pe scena celor de la Sony, fiind confirmat faptul că Assassin’s Creed: Syndicate, în ediţia sa pentru PlayStation 4, va beneficia de misiuni exclusive. De asemenea, a fost prezentat un nou trailer, de această dată dedicat lui Evie Frye, eroina din Syndicate şi unul dintre cele două personaje jucabile.

Nu în ultimul rând, Assassin’s Creed: Syndicate a beneficiat şi de o nouă demonstraţie de gameplay, care nu a fost însă prezentată în niciuna dintre conferinţele de presă. O puteţi urmări în continuare.

Assassin’s Creed: Syndicate va fi lansat pe 23 octombrie 2015, pentru PlayStation 4 şi Xbox One. O versiune pentru PC este de asemenea aşteptată în această toamnă.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News