Assassin’s Creed: Syndicate la Gamescom 2015: Evie Frye în prim plan

Autor: Cosmin Aionita | 11.08.2015
Assassin’s Creed: Syndicate la Gamescom 2015: Evie Frye în prim plan

Ubisoft nu a putut lipsi de la Gamescom 2015, Assassin’s Creed: Syndicate aflându-se, şi în acest an, în fruntea ofertei propuse de publisher-ul francez. De această dată însă, cei de la Ubisoft au dorit să pună accentul pe Evie Frye, personajul feminin al jocului, destul de puţin dezvoltat în trailerele precedente ale jocului. Conform producătorilor, Evie Frye, spre deosebire de fratele său Jacob, se va baza pe stealth, gameplay-ul alături de ea promiţând să fie ceva mai familiar fanilor seriei.

De altfel, pe lângă trailer-ul pe care îl puteţi admira mai sus, în care sunt prezentaţi ambii fraţi Frye, demonstraţia de gameplay pe care am putut-o încerca la Gamescom 2015 s-a desfăşurat exclusiv din perspectiva lui Evie Frye, jucătorii fiind invitaţi să pătrundă nedetectaţi în Turnul Londrei pentu a-şi ucide victima, existând trei metode dintre care se putea alege pentru a îndeplini această misiune. Gameplay demo-ul pus la dispoziţie de producători îl puteţi admira în continuare, cu menţiunea că aceste secvenţe, atunci când am avut ocazia de a le juca direct, nu reuşeau să atingă nivelul grafic din clipul de mai jos, iar jocul propriu-zis era încă plin de bug-uri.

Assassin’s Creed: Syndicate este dezvoltat de Ubisoft Quebec (în colaborare cu Ubisoft Montreal, Ubisoft Singapore, Ubisoft Annecy, Ubisoft Montpellier, Ubisoft Reflections, Ubisoft Chengdu, Ubisoft Shanghai şi Ubisoft Kiev) şi va fi lansat pe 23 octombrie 2015, pentru PlayStation 4 şi Xbox One. O versiune pentru PC este de asemenea aşteptată în această toamnă, fara a avea o dată de lansare exactă.

Assassin's Creed Syndicate

Assassin's Creed SyndicateAssassin's Creed Syndicate

Assassin's Creed SyndicateAssassin's Creed Syndicate

Assassin's Creed Syndicate

Urmărește Go4Games.ro pe Google News