Assassin’s Creed: Syndicate – London Horizon Trailer

Autor: Cosmin Aionita | 02.09.2015
Assassin’s Creed: Syndicate - London Horizon Trailer

Ubisoft a lansat un nou trailer pentru Assassin’s Creed: Syndicate, dezvăluind astfel câteva dintre peisajele spectaculoase ce se vor regăsi în jocul celor de la Ubisoft Quebec.

Acţiunea din Syndicate va avea loc în Londa, în a doua parte a secolului al XIX-lea, în plină revoluţie industrială. În prim plan se vor afla doi asasini: fraţii Jacob Frye şi Evie Frye, pe umerii acestora căzând sarcina de a elibera populaţia asuprită de nelipsita ameninţare templieră. Ambele personaje vor fi jucabile, Jacob fiind adeptul confruntărilor directe, numai bune pentru a scoate în evidenţă noul sistem de lupta corp la corp al jocului, în timp ce Evie preferă umbrele şi abordarea silenţioasă.

Eroii vor avea la dispoziţie mijloace de transport rapid prin oraş: un grappling hook pentru escaladarea instantanee a clădirilor, ce poate fi folosit şi pentru a ataşa zip-lines, extrem de utile atunci când se urmăreşte asasinarea de la înălţime a unei victime. De asemenea, aflată în plină dezvoltare industrială, Londra va fi împânzită de trăsuri, pe care jucătorul le poate controla la rândul său, şi linii ferate, trenurile putând fi folosite pentru a părăsi rapid locul unui asasinat.

Assassin’s Creed: Syndicate va fi lansat pe 23 octombrie 2015, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One, în timp ce ediţia pentru PC se va lăsa aşteptată până pe 19 noiembrie 2015.

Assassin's Creed Syndicate

Urmărește Go4Games.ro pe Google News