Assassin’s Creed: Syndicate PC – cerinţe de sistem

Autor: Cosmin Aionita | 06.11.2015
Assassin’s Creed: Syndicate PC – cerinţe de sistem

Ubisoft a dezvăluit cerinţele de sistem necesare pentru a rula versiunea PC a jocului Assassin’s Creed: Syndicate. Deşi acestea nu sunt exagerate, se pare că va fi nevoie de o configuraţie puternică pentru a împinge detaliile grafice spre maximum.

Cerinţe minime:

OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (doar versiunile 64 bit)Assassin's Creed Syndicate
Procesor: Intel Core i5 2400s @ 2.5 GHz sau AMD FX 6350 @ 3.9 GHz
RAM: 6GB sau mai mult
Video: NVIDIA GeForce GTX 660 sau AMD Radeon R9 270 (2GB VRAM cu suport Shader Model 5.0)
DirectX: DirectX June 2010 Redistributable
Sunet: placă de sunet compatibilă cu DirectX şi cel mai recent driver instalat

Sistem recomandat:

OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (doar versiunile 64 bit)
Procesor: Intel Core i7-3770 @ 3.5 GHz sau AMD FX-8350 @ 4.0 GHz
RAM: 8GB
Video: NVIDIA GeForce GTX 760 (4GB), GTX 970 (4GB), AMD Radeon R9 280X (3GB) sau mai bun
DirectX: DirectX June 2010 Redistributable
Sunet: placă de sunet compatibilă cu DirectX şi cel mai recent driver instalat
Hard Disk: 50GB de spaţiu disponibil

De asemenea, Ubisoft a ţinut să menţioneze ca jocul va necesita o placă video cu minimum 3GB de memorie video pentru a putea fi rulat corespunzător în rezoluţia 1920×1080 (Full HD). Assassin’s Creed: Syndicate pentru PC va oferi o sumedenie de opţiuni grafice avansate, pe care jucătorii le vor putea modifica după bunul plac. Totuşi, recomandarea Ubisoft este să monitorizaţi nivelul de memorie video ocupat de activarea unora dintre aceste opţiuni avansate.

Assassin’s Creed: Syndicate va oferi suport şi pentru o serie de tehnologii NVIDIA, cum ar fi: TXAA (algoritmul proprietar pentru aplicarea de Temporal Anti-Aliasing, funcţionează doar cu plăcile video NVIDIA), HBAO+ (algoritmul proprietar pentru Ambient Occlusion, funcţionează şi cu NVIDIA, şi cu AMD), PCSS (algoritm proprietar pentru Soft Shadows, funcţionează atât pe NVIDIA, cât şi pe AMD), suport pentru aplicaţia GeForce Experience, precum şi pentru monitoarele echipate cu chip NVIDIA G-Sync.

De asemenea, Assassin’s Creed: Syndicate pentru PC va oferi suport pentru MSAA (Multisample Anti-Aliasing), afişare multi-monitor (AMD Eyefinity, NVIDIA Surround, până la trei monitoare simultan), folosirea de configuraţii multi-GPU (AMD CrossFire sau NVIDIA SLI), precum şi pentru controllerele de Xbox 360, Xbox One şi PlayStation 4.

Assassin’s Cree0d: Syndicate a fost portat pe PC de studioul Ubisoft Kiev şi va fi disponibil pe această platformă începând cu 19 noiembrie 2015.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News