Assassin’s Creed: Syndicate – reclamă TV înainte de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 12.10.2015
Assassin’s Creed: Syndicate – reclamă TV înainte de lansare

Assassin’s Creed, în ciuda nefericitului Unity, rămâne cea mai de succes franciză a celor de la Ubisoft din ultimii ani. Astfel, cel mai nou joc al seriei – Assassin’s Creed: Syndicate – primeşte propria reclamă ce va fi folosită pentru promovarea TV a jocului. Spotul publicitar poate fi urmărit în continuare.

Acţiunea din Syndicate va avea loc în Londa, în a doua parte a secolului al XIX-lea, în plină revoluţie industrială. În prim plan se vor afla fraţii asasini Jacob Frye şi Evie Frye, pe umerii acestora căzând sarcina de a elibera populaţia asuprită de forţele templiere conduse de Crawford Starrick (personaj ce se regăseşte şi în secvenţele video de mai sus).

Eroii vor avea la dispoziţie mijloace de transport rapid prin oraş: un grappling hook pentru escaladarea instantanee a clădirilor, ce poate fi folosit şi pentru a ataşa zip-lines, extrem de utile atunci când se urmăreşte asasinarea de la înălţime a unei victime. De asemenea, aflată în plină dezvoltare industrială, Londra va fi împânzită de trăsuri, pe care jucătorul le poate controla la rândul său, şi linii ferate, trenurile putând fi folosite pentru a părăsi rapid locul unui asasinat.

Assassin’s Creed: Syndicate va fi lansat pe 23 octombrie 2015, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One, în timp ce ediţia pentru PC se va lăsa aşteptată până pe 19 noiembrie 2015. Vă reamintim că Go4games este singura publicaţie din România care a avut deja ocazia de a încerca Assassin’s Creed: Syndicate, iar impresiile noastre le găsiţi aici.

Assassin's Creed Syndicate

Urmărește Go4Games.ro pe Google News