Assassin’s Creed: Unity – DLC-ul Dead Kings disponibil acum gratuit

Autor: Cosmin Aionita | 14.01.2015
Assassin’s Creed: Unity – DLC-ul Dead Kings disponibil acum gratuit

Ubisoft a anunţat că DLC-ul Dead King este acum disponibil spre download gratuit pentru toţi deţinătorii unui exemplar al jocului Assassin’s Creed: Unity, indiferent de platformă. Iniţial, Dead King era parte a Season Pass-ului acestui joc, la care Ubisoft a renunţat în urma scandalului iscat de starea precară în care fusese lansat Assassin’s Creed: Unity. Astfel, s-a luat decizia de a oferi fanilor acest DLC gratuit, lucru care se întâmplă astăzi.

Acţiunea din Dead Kinga are loc după campania originală din Assassin’s Creed: Unity, asasinul Arno Dorian fiind nevoit să călătorească până în orăşelul Saint Denis din ziua de azi, cunoscut în acele vremuri sub numele de Franciade. Acesta ascunde o reţea extinsă de catacombe, unde sunt păstrate preţioasele secrete ale regilor Franţei. Arno va avea la dispoziţie un felinar cu ajutorul căruia va putea avansa în întuneric, se va putea apăra de animale sălbatice şi va putea rezolva diferite puzzle-uri.

De asemenea, Arno Dorian se va reîntalni cu personaje precum Napoleon Bonaparte şi Marchizul de Sade, alături de care va trebui să-i înfrunte pe Raiders, o facţiune misterioasă ce desacralizează catacombele din Franciade; în acest scop, asasinul va avea la dispoziţie o nouă armă – Guillotine Gun, capabilă să arunce explozibili la distanţă, dar potrivită şi pentru a respinde atacurile de proximitate. Guillotine Gun-ul va putea fi folosit şi în campania originală, precum şi în misiunile dedicate modului de joc cooperativ.

Assassin’s Creed: Unity – Dead Kings DLC poate fi descărcat gratuit pentru toate cele trei variante ale jocului: PC (Uplay), Xbox One (Xbox Live) şi PlayStation 4 (PlayStation Store).

Assassin's Creed Unity Dead Kings

Assassin's Creed Unity Dead KingsAssassin's Creed Unity Dead Kings

Assassin's Creed Unity Dead Kings

Urmărește Go4Games.ro pe Google News