Assassin’s Creed: Unity – DLC-ul gratuit Dead Kings va fi lansat săptămâna viitoare

Autor: Cosmin Aionita | 07.01.2015
Assassin’s Creed: Unity – DLC-ul gratuit Dead Kings va fi lansat săptămâna viitoare

Oricine este cât de cât familiarizat cu peisajul actual al jocurilor video ştie că Assassin’s Creed: Unity nu a fost tocmai ceea ce am putea numi un joc bun. Lăsând la o parte problemele legate de gameplay sau poveste, Unity a păcătuit în mod evident la capitolul tehnic, Ubisoft prezentându-se la raport cu un joc neoptimizat, care rula la o rezoluţie scăzută (900p) cu un framerate nesatisfăcător şi, colac peste pupază, era plin de tot felul de bug-uri.

Reacţia comunităţii a fost foarte dură, cei de la Ubisoft fiind nevoiţi să renunţe la Season Pass-ul acestui joc, oferind în schimb un joc gratuit. Mai mult, pachetul DLC Dead Kings, planificat iniţial ca parte a acestui Season Pass, a fost promis gratuit pentru toţi deţinătorii unui exemplar al jocului Assassin’s Creed: Unity.

Şi iată că lansarea DLC-ului Dead Kings se apropie: pachetul de conţinut suplimentar va fi disponibil începând de săptămâna viitoare, complet gratuit pentru cei care deţin deja Assassin’s Creed: Unity. Dead Kings va putea fi descărcat pe PC şi Xbox One începând cu 13 ianuarie 2015, în timp ce utilizatorii de PlayStation 4 vor avea acces gratuit la DLC pe 14 ianuarie 2015.

Dead Kinga constă într-o nouă campanie single player pentru Assassin’s Creed: Unity, în care asasinul Arno Dorian călătoreşte până în orăşelul Saint Denis. Acesta ascunde o reţea extinsă de catacombe, unde sunt păstrate preţioasele secrete ale regilor Franţei. Arno va avea la dispoziţie un felinar cu ajutorul căruia va putea avansa în întuneric, se va putea apăra de animale sălbatice şi va putea rezolva diferite puzzle-uri.

De asemenea, Arno va fi nevoit să-i înfrunte pe Raiders, o facţiune misterioasă ce desacralizează catacombele din Saint Denis; în acest scop, va avea la dispoziţie o nouă armă – Guillotine Gun, capabilă să arunce explozibili la distanţă, dar potrivită şi pentru a respinde atacurile de proximitate. Guillotine Gun-ul va putea fi folosit şi în campania originală, precum şi în misiunile dedicate modului de joc cooperativ.

Assassin's Creed Unity Dead Kings

Assassin's Creed Unity Dead KingsAssassin's Creed Unity Dead Kings

Assassin's Creed Unity Dead Kings

Urmărește Go4Games.ro pe Google News