Assassin’s Creed: Unity – Ezio, Altair şi Edward Kenway se întorc?

Autor: Cosmin Aionita | 27.08.2014
Assassin’s Creed: Unity – Ezio, Altair şi Edward Kenway se întorc?

Vă mai aduceţi aminte că atât Assassin’s Creed: Unity, cât şi Assassin’s Creed: Rogue (Comet, la acea vreme) au fost dezvăluite prima oară graţie unui leak? Iată că Ubisoft continuă “tradiţia”, scăpând pe internet detalii despre un mod de joc încă neanunţat din Assassin’s Creed: Unity.

Este vorba despre Rift Mode, un soi de colecţie de misiuni de sine stătătoare, în care jucătorii vor avea de îndeplinit anumite obiective. Spre exemplu, mai jos puteţi urmări o asemenea misiune, în care trebuie culese datele pierdute într-un “memory” (cei care sunt la curent la latura modernă a seriei Assassin’s Creed ştiu despre ce este vorba).

De asemenea, se pare că pe parcursul acestor misiuni din Rift Mode vom avea ocazia de a-i controla şi pe mai vechii eroi ai seriei: Altair din primul Assassin’s Creed, Ezio Auditore din Assassin’s Creed II, Brotherhood şi Revelations, precum şi mai recentul Edward Kenway, din Assassin’s Creed IV: Black Flag.

Assassin’s Creed: Unity va avea in prim plan un nou erou principal, asasinul Arno Victor Dorian, acţiunea urmând să se desfăşoare în Paris, în timpul Revoluţiei Franceze. Unity va oferi atât clasica campanie single player, cât şi misiuni special dedicate modului cooperativ, ce vor putea fi abordate de patru jucători simultan.

Assassin’s Creed: Unity va fi lansat pe 28 octombrie 2014, pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

Assassin's Creed Unity

Urmărește Go4Games.ro pe Google News