Assassin’s Creed: Unity – Season Pass-ul vine cu încă un joc la pachet

Autori: Cosmin Aionita, Liviu - Andrei Mihai | 23.09.2014
Assassin’s Creed: Unity – Season Pass-ul vine cu încă un joc la pachet

Nu mai surprinde pe nimeni atunci când publisherii anunţă Season Pass-ul unui joc cu mult timp înainte ca respectivul titlu să fie lansat pe piaţă. Astăzi avem cazul lui Assassin’s Creed: Unity, Ubisoft prezentând ce va oferi Season Pass-ul acestui joc. Din fericire, se pare că vom avea parte de un pachet extrem de bogat în conţinut.

Pentru început, ca aperitiv, aventura eroului Arno Dorian pe străzile Parisului poate continua şi după finalizarea poveştii, peste 30 de obiecte noi (arme, echipament, haine) urmând să fie adăugate de Season Pass. Mai mult, acestea vor fi putea face tranziţia şi către Dead Kings.

Ce este însă Dead Kings? Este vorba despre o nouă campanie single player pentru Assassin’s Creed: Unity, în care asasinul Arno Dorian, după evenimentele din povestea principal, va călători până în orăşelul Saint Denis. Acesta ascunde o reţea extinsă de catacombe, unde sunt păstrate preţioasele secrete ale regilor Franţei. Arno va avea la dispoziţie un felinar cu ajutorul căruia va putea avansa în întuneric, se va putea apăra de animale sălbatice şi va putea rezolva diferite puzzle-uri.

De asemenea, Arno va fi nevoit să-i înfrunte pe Raiders, o facţiune misterioasă ce desacrează catacombele din Saint Denis; în acest scop, va avea la dispoziţie o nouă armă – Guillotine Gun, capabilă să arunce explozibili la distanţă, dar potrivită şi pentru a respinde atacurile de proximitate. Guillotine Gun-ul va putea fi folosit şi în campania originală, precum şi în misiunile dedicate modului de joc cooperativ.

Assassin's Creed Unity Dead Kings

Assassin's Creed Unity Dead KingsAssassin's Creed Unity Dead Kings

Assassin's Creed Unity Dead KingsAssassin's Creed Unity Dead Kings

Mai mult, Season Pass-ul pentru Assassin’s Creed: Unity va include un joc complet separatAssassin’s Creed Chronicles: China, un platformer 2.5D (grafică tridimensională, gameplay 2D) ce o va avea în prim plan pe Shao Jun, ultima reprezentantă a frăţiei de asasini din China anului 1526. Antrenată chiar de Ezio Auditore, Shao Jun va traversa Marele Zid Chinezesc şi se va folosi de cunoştinţele sale de arte marţiale în încercarea de a reconstrui frăţia în China.

Assassin's Creed Chronicles China

Assassin's Creed Chronicles ChinaAssassin's Creed Chronicles China

Urmărește Go4Games.ro pe Google News