Asterix and Obelix: Slap them All! va fi lansat în toamna acestui an

Autor: Cosmin Aionita | 25.03.2021
Asterix and Obelix: Slap them All! va fi lansat în toamna acestui an

După remasterizările și noul titlu din subseria XXL, Microids tocmai a anunțat un nou joc Asterix & Obelix. Bazat pe universul creat de René Goscinny și Albert Uderzo, Asterix and Obelix: Slap them All! va aborda un cu totul alt gen, propunând o formulă de beat’em up 2D, deloc străină celor care frecventau sălile de cabinete arcade din anii ’90.

Acțiunea va avea loc din nou în anul 50 î.Hr., când întreaga Galie era ocupată de Imperiul Roman, cu excepția unui mic sătuc care a făcut față invaziei romane. Neobosiții eroi Asterix și Obelix revin, ajutați de poțiunea magică conceputp de druidul Panoramix, și vor vizita unele dintre locurile emblematice din benzile desenate, luptând împotriva legionarilor, piraților, tâlharilor și normanzilor.

O aventură desenată de mână

Asterix & Obelix: Slap them All! este realizat de echipa de la Mr Nutz Studio, obiectivul acestora fiind de a respecta cât mai mult posibil materialul sursă. Astfel, s-a mers pe un stil grafic fidel filmelor de animație originale, cu personaje, decoruri și animații desenate de mână. Gameplay-ul ar trebui să fie familiar tuturor fanilor acestui tip de jocuri, iar modul co-op local inclus încă de la început.

Asterix and Obelix: Slap them All! urmează să fie lansat în toamna anului 2021, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch și PC. Edițiile pentru PS4 și Xbox One vor putea fi rulate și pe consolele PlayStation 5, respectiv Xbox Series X|S, prin intermediul funcțiilor de backwards compatibility.

Asterix and Obelix Slap them All

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News