Atomic Heart are, în sfârșit, un publisher. Când va fi lansat jocul

Autor: Cosmin Aionita | 08.09.2022
Atomic Heart are, în sfârșit, un publisher. Când va fi lansat jocul
Foto: Mundfish

Publisher-ul Focus Entertainment a anunțat încheierea unui parteneriat cu studioul Mundfish pentru a publica jocul Atomic Heart. Planificat inițial pentru anul 2022, Atomic Heart va fi lansat în această iarnă (deci, foarte posibil, să-și facă apariția abia în primele luni ale anului viitor).

Conform declarațiilor oficiale, finisarea experienței promise jucătorilor este prioritatea celor de la Mundfish, o dată de lansare exactă urmând să fie anunțată în viitorul apropiat. Focus Entertainment se va ocupa de publicarea jocului pe console și PC, cu excepția Comunității Statelor Independente și a teritoriilor asiatice.

Atomic Heart este descris drept un action RPG, ce combină aventura și secvențele de first person shooter cu o poveste ce se desfășoară într-un univers paralel, în perioada de apogeu a Uniunii Sovietice, unde jucătorii vor intra în pielea unui agent special, trimis de guvernul sovietic într-o misiune de recuperare a unui obiect strict secret.

Jucătorii vor avea ocazia să-și îmbunătățească armele și abilitățile, va exista și loot cules de la inamicii doborâți, dar și un sistem de crafting. Atomic Heart va include și puzzle-uri pe care jucătorii vor fi nevoiți să le rezolve pentru a progresa.

Pe PC, Atomic Heart va oferi suport și pentru funcțiile Ray Tracing (RTX) și DLSS (Deep Learning Super Sampling) din familiile moderne de plăci video NVIDIA, acestea urmând să fie folosite pentru redarea reflexiilor, umbrelor și efectului de ambient occlusion.

Atomic Heart este dezvoltat pentru PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC, jocul urmând să fie inclus în serviciul Game Pass.

Sursa: Focus Entertainment

Urmărește Go4Games.ro pe Google News