Au început promoţiile de toamnă pe Steam!

Autor: Cosmin Aionita | 27.11.2014
Au început promoţiile de toamnă pe Steam!

Valve a dat startul promoţiei de toamnă „Exploration Sale” pe Steam, numeroase jocuri urmând a fi oferite la reducere în intervalul 26 noiembrie – 2 decembrie 2014.

Pe pagina principală a serviciului Steam veţi găsi jocurile aflate la reducere încadrate în două categorii, diferenţiate de intervalul la care titlurile din respectiva listă sunt înlocuite cu unele noi. Astfel, în prima categorie (valabilă încă o zi), vom gasi jocuri precum Don’t Starve, Watch Dogs, Civilization: Beyond Earth, The Evil Within sau Lords of The Fallen, la reduceri pornind de la 30% şi ajungând până la 75%.

În a doua categorie de titluri aflate la reducere, aceasta reîmprospătându-se la interval de câteva ore, găsim jocuri precum The Vanishing of Ethan Carter, Age of Mythology: Extended Edition, The Stanley Parable, The Wolf Among Us sau Injustice: Gods Among Us, la preţuri reduse şi cu 90%.

De asemenea, vă recomandăm să exploraţi întregul catalog oferit de Steam: multe reduceri nu sunt prezente pe prima pagină şi s-ar putea să găsiţi şi alte jocuri care vă interesează la preţuri de nerefuzat.

Steam Exploration Sale

Urmărește Go4Games.ro pe Google News