Au început reducerile de toamnă pe GOG. Un joc pentru PC și Mac este disponibil în mod gratuit

Autor: Cosmin Aionita | 29.08.2023
Au început reducerile de toamnă pe GOG. Un joc pentru PC și Mac este disponibil în mod gratuit

Good Old Games (GOG.com) a dat startul campaniei de reduceri de toamnă. Astfel, până pe 11 septembrie 2023, pe GOG veți găsi peste 4000 de jocuri și colecții la prețuri reduse cu până la 90%, atât titluri oldies and goldies, cât și apariții mai recente. Întregul catalog de reduceri de iarnă de pe GOG poate fi consultat aici.

Cu ocazia acestei campanii, GOG oferă și un joc gratuit – Hero of the Kingdom II –, pe care îl puteți obține accesând gog.com, abonându-vă la newsletter-ul celor de la GOG și selectând banner-ul reprodus în imaginea de mai jos.

GOG joc

Produs de studioul Lonely Troops, Hero of the Kingdom II îmbină elemente ale jocurile adventure și RPG, oferind jucătorilor o experiență casual, bazată pe gestionarea de resurse și descoperirea obiectelor ascunse de pe hartă.

Atenție însă: Hero of the Kingdom II mai poate fi revendicat drept joc gratuit pe GOG numai pentru următoarele 52 de ore (de la momentul publicării acestui articol). Odată revendicat, jocul va fi asociat contului dvs. de GOG și va putea fi descărcat și rulat oricând doriți.

Sursa: GOG.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News