Back To The Future, recreat în GTA5

Autor: Cosmin Aionita | 21.10.2015
Back To The Future, recreat în GTA5

Fanii seriei Back To The Future ştiu că data de azi, 21 octombrie 2015, este ziua în care Marty McFly şi doctorul Emmett Brown au ajuns “în viitor”, cu ajutorul faimoasei maşini a timpului pe roţi. Evident, ocazia nu a fost ratată, Universal Studios alegând această zi pentru lansarea boxset-ului Back to the Future 30th Anniversary Trilogy, care, pe lângă cele trei filme, oferă numeroase bonusuri, inclusiv documentare dedicate procesului de realizare a celor trei pelicule.

De asemena, Telltale Games a relansat jocul Back To The Future într-o ediţie adăugita 30th Anniversary, care include interviuri cu Bob Gale, producătorul şi coscenaristul trilogiei de filme Back To The Future, actorul Tom Wilson (Biff Tannen în film şi joc), membri ai echipei Telltale Games, precum şi cu AJ LoCascio, vocea lui Marty McFly din joc.

Cu această ocazie, nici fanii Back To The Future pasionaţi de Grand Theft Auto V nu au stat cu mâinile în sân, realizând o replica fidelă a uneia dintre scenele faimoase ale filmului cu ajutorul editorului inclus de Rockstar Games în joc. O puteţi urmări în clipul de mai jos.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News