Baldur’s Gate 3 se lansează cu suport pentru NVIDIA DLSS și DLAA

Autor: Cosmin Aionita | 02.08.2023
Baldur’s Gate 3 se lansează cu suport pentru NVIDIA DLSS și DLAA
Foto: NVIDIA

După aproape trei ani de Early Access, versiunea finală de Baldur’s Gate 3, faimosul RPG care are acțiunea în universul Dungeons and Dragons, este gata să fie lansată, cu suport pentru tehnologie NVIDIA.

Astfel, posesorii de soluții video GeForce RTX pot maximiza calitatea grafică cu NVIDIA DLAA, sau pot spori performanța cu NVIDIA DLSS 2. Grație implementării DLSS 2, gamerii cu plăci video GeForce RTX din seria 40 vor beneficia de o creștere a performanței de 93%, ceea ce va permite o experiență la 4K 60+ fps pentru plăcile video de la GeForce RTX 4060 Ti în sus.

Jocul va fi disponibil și prin intermediul GeForce Now, iar abonații Ultimate pot folosi puterea unei plăci video GeForce RTX 4080 din cloud pentru a se juca fără probleme la 4K 120fps/120Hz pe dispozitivele compatibile.

Mai multe jocuri cu DLSS

Alte jocuri care se lansează cu suport DLSS în august:

  • DESORDRE: A Puzzle Game Adventure – va face tranziția către Unreal Engine 5.2 și adaugă NVIDIA RTX Direct Illumination, NVIDIA Shader Execution Reordering și NVIDIA DLSS 3 pentru un upgrade de performanță consistent.
  • Lost Soul Aside – se va lansa cu DLSS 3.
  • Remnant II – va primi suport DLSS 3.
  • Grand Emprise: Time Travel Survival – disponibil acum cu DLSS 2.

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News