Bandai Namco îşi anunţă jocurile prezente la Gamescom 2016

Autor: Cosmin Aionita | 21.07.2016
Bandai Namco îşi anunţă jocurile prezente la Gamescom 2016

Bandai Namco Entertainment Europe, unul dintre publisherii importanţi ai industriei de jocuri video, a prezentat lista titlurilor cu care va participa la Gamescom 2016, organizat la Köln, Germania, în perioada 18-21 august 2016.

Vizitatorii standului amplasat în hala 8 vor avea şansa de a încerca următoarele jocuri:

DRAGON BALL XENOVERSE 2 promite să fie cel mai detaliat şi cel mai cuprinzător joc video din universul Dragon Ball. Vizitatorii standului vor putea întâlni cele mai populare personaje din faimoasa serie anime şi vor putea deveni parte a poveştii epice, explorând oraşul central din joc şi măsurându-şi abilităţile împotriva altor jucători în cadrul unor confruntări memorabile.

Tekken 7 se va concentra pe punctul culminant al conflictului Mishima şi le va oferi jucătorilor şansa să-şi înfrunte oponenţii în cadrul unor dueluri spectaculoase. Legendarul joc de lupte se va întoarce pe monitoarele calculatoarelor şi pe ecranele TV-urilor conectate la console la începutul lui 2017.

”Anul acesta, cel mai mare eveniment dedicat jocurilor video va găzdui din nou sute de mii de fani ai gaming-ului la Köln, reprezentând cel mai bun loc de a expune trei dintre cele mai interesante proiecte pe care le avem în dezvoltare. Suntem încântaţi să le oferim fanilor şansa de a încerca cel mai spectaculos episod al seriei Tekken, care pe lângă alte caracteristici se poate mândri şi cu grafica fotorealistă. Un alt joc deosebit de aşteptat de public este DRAGON BALL XENOVERSE 2, care promite să fie unul dintre cele mai mari jocuri dezvoltate de noi până acum. Nu în ultimul rând vom dezvălui un nou proiect, diferit de tot ce am făcut până acum!”, a declarat Hervé Hoerdt, Vicepreşedinte al IP Strategy, Marketing & PR în cadrul BANDAI NAMCO Entertainment Europe.

Noul joc ce va fi publicat de Bandai Namco Entertainment Europe pentru piaţa occidentală va fi dezvăluit în cadrul Gamescom 2016. Vizitatorii standului Bandai Namco din cadrul târgului sunt aşteptaţi cu prezentări şi interviuri care vor dezvălui noi detalii despre toate proiectele aflate în dezvoltare; de asemenea vor putea participa la concursuri, turnee, sesiuni de autografe şi o tobolă specială.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News