Batman: Arkham Knight – actori celebri dau voce personajelor din joc

Autor: Cosmin Aionita | 08.05.2015
Batman: Arkham Knight – actori celebri dau voce personajelor din joc

Warner Bros. Interactive Entertainment şi studioul Rocksteady au anunţat numele actorilor ce dau viaţă personajelor din Batman: Arkham Knight. Şi, după cum era de aştepat pentru o producţie de un asemenea nivel, avem de-a face cu unele dintre cele mai mari nume din industrie, pornind de la Kevin Conroy în rolul lui Batman, trecând prin cunoscuţii actori Jonathan Banks şi John Noble, şi ajungând până la nelipsitul Troy Baker.

Iată cum va arată distribuţia din Batman: Arkham Knight:

Batman – Kevin Conroy (Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City)
James Gordon – Jonathan Banks (Breaking Bad, Better Call Saul)
Scarecrow – John Noble (Fringe, Sleepy Hallow)
Barbara Gordon – Ashley Greene (The Twilight Saga)
Nightwing – Scott Porter (Friday Night Lights)
Harley Quinn – Tara Strong (Batman: Arkham City, Batman: Arkham Origins)
Penguin – Nolan North (Batman: Arkham City, Batman: Arkham Origins, Uncharted, Assassin’s Creed)
Two-Face – Troy Baker (Batman: Arkham Origins, The Last of Us, BioShock Infinite)

Povestea din Batman: Arkham Knight va avea loc după evenimentele din Arkham City, care au culminat cu moartea lui Joker. Scarecrow face apel la toţi răufăcătorii din Gotham pentru a-l elimina pe Batman, avându-l drept aliat pe Arkham Knight, un nou personaj misterios. Din joc nu vor lipsi nici The Penguin, Two Face, Harley Quinn şi alţii.

Acţiunea se va desfăşura şi de această dată într-un Gotham City extins, de cinci ori mai mare decât mediul de joc din Arkham City. Oraşul va fi împărţit în trei sectoare principale şi nu vor exista timpi de încărcare atunci când se va intra sau se va ieşi din clădiri. Ca noutate absolută, Batman îşi va putea folosi Batmobilul, pe care îl va putea chema când are nevoie şi conduce pe străzile din Gotham.

Batman: Arkham Knight va fi lansat pe 23 iunie 2015, pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One. Versiunea pentru PlayStation 4 va include misiunile exclusive Scarecrow Nightmare Pack.

Batman Arkham Knight

Urmărește Go4Games.ro pe Google News