Batman: Arkham Knight – DLC-ul Batgirl: A Matter of Family se lansează săptămâna viitoare

Autor: Cosmin Aionita | 06.07.2015
Batman: Arkham Knight – DLC-ul Batgirl: A Matter of Family se lansează săptămâna viitoare

Warner Bros. Interactive Entertainment a confirmat că primul pachet DLC major pentru Batman: Arkham Knight va fi lansat începând cu săptămâna viitoare. Este vorba despre Batgirl: A Matter of Family, o aventură separată de jocul de bază, ce urmează să se desfăşoare într-o nouă locaţie.

După cum o spune şi titlul, jucătorii vor avea ocazia de a intra în pielea lui Batgirl (Barbara Gordon), înainte de evenimentele din Batman: Arkham Knight. A Matter of Family va oferi misiuni, puzzle-uri şi secrete noi, o nouă metodă de hacking, precum şi posibilitatea de a lupta alături de Robin.

Pachetul DLC Batgirl: A Matter of Family a fost dezvoltat de echipa de la Warner Bros. Games Montreal (studioul responsabil şi pentru Batman: Arkham Origins), folosind motorul grafic adaptat de studioul Rocksteady pentru Arkham Knight. DLC-ul va fi disponibil de pe 14 iulie 2015 pentru cei care au achiziţionat Season Pass-ul pentru Batman: Arkham Knight (aici găsiţi conţinutul complet al Season Pass-ului pentru acest joc).

Alternativ, cei care nu doresc să achiziţioneze întregul Season Pass vor putea descărca DLC-ul Batgirl: A Matter of Family o săptămână mai târziu, pe 21 iulie 2015, pentru preţul de 6,99$ / 5,79£. DLC-ul va putea fi achiziţionat prin intermediul PlayStation Network sau Xbox Live.

Batman: Arkham Knight este disponibil acum pentru PlayStation 4 şi Xbox One. Warner Bros. Interactive Entertainment a decis să retragă de pe piaţă versiunea pentru PC până când problemele acesteia vor fi rezoltvate printr-un viitor update. Totuşi, în România, puteţi găsi versiunea pentru PC a jocului în mai toate magazinele de profil.

Batgirl A Matter of Family

Urmărește Go4Games.ro pe Google News