Batman: Arkham Knight – gameplay next gen impresionant

Autor: Cosmin Aionita | 25.11.2014
Batman: Arkham Knight – gameplay next gen impresionant

Warner Bros. Interactive Entertainment a aşteptat să treacă febra lansărilor din această toamnă pentru a prezenta un nou trailer de gameplay din Batman: Arkham Knight, cel mai nou proiect al studioului Rocksteady. Trailer-ul, parte a unei trilogii numite Ace Chemicals Infiltration, prezintă câteva elemente noi, precum manevrele de tip Fear Takedown sau integrarea directă a Batmobilului în gameplay şi lupte.

Bineînţeles, vă puteţi face o idee şi despre prezentarea grafică a jocului, ceea ce putem vedea în trailer-ul de mai jos întărindu-ne convingerile că Batman: Arkham Knight va fi într-adevăr un titlu de generaţie viitoare din acest punct de vedere.

Batman: Arkham Knight va continua evenimentele din Arkham City, Scarecrow mobilizând răufăcătorii din Gotham într-o încercare finală de a elimina Cavalerul Întunecat. Gotham City va fi de cinci ori mai mare decât mediul de joc din Arkham City şi producătorii promit că nu vor exista timpi de încărcare.

Batman: Arkham Knight va fi lansat pe 2 iunie 2015, pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One. Cel de-al doilea trailer din seria Ace Chemicals Infiltration va fi disponibil începând cu 1 decembrie.

Batman Arkham Knight

Urmărește Go4Games.ro pe Google News