Batman: Arkham Knight – iată cele mai importante personaje din joc

Autor: Cosmin Aionita | 26.05.2015
Batman: Arkham Knight – iată cele mai importante personaje din joc

Studioul Rocksteady a lansat un nou material video dedicat procesului de creaţie a celor mai importante personaje din viitorul Batman: Arkham Knight. Este vorba despre două dintre personajele negative ale jocului – Scarecrow şi Arkham Knight, precum şi despre eroul principal, nelipsitul Batman.

Nu în ultimul rând, în clipul de mai jos se dezvăluie şi faptul că atât Batman, cât şi Batmobilul său, vor beneficia de upgrade-uri pe parcursul aventurii din Arkham Knight.

Batman: Arkham Knight va avea loc după evenimentele din Arkham City, care au culminat cu moartea lui Joker. Scarecrow face apel la toţi răufăcătorii din Gotham pentru a-l elimina pe Batman, avându-l drept aliat pe Arkham Knight, un nou personaj misterios. Din joc nu vor lipsi nici The Penguin, Two-Face, Harley Quinn şi alţii.

Acţiunea se va desfăşura într-un Gotham City extins, de cinci ori mai mare decât mediul de joc din Arkham City. Oraşul va fi împărţit în trei sectoare principale şi nu vor exista timpi de încărcare atunci când se va intra sau se va ieşi din clădiri. Ca noutate absolută, Batman îşi va putea folosi Batmobilul, pe care îl va putea chema când are nevoie şi conduce pe străzile din Gotham.

Batman: Arkham Knight va fi lansat pe 23 iunie 2015, pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One. Versiunea pentru PlayStation 4 va include misiunile exclusive Scarecrow Nightmare Pack.

Batman Arkham Knight

Urmărește Go4Games.ro pe Google News