Batman: Arkham Knight – iată cum vor arăta DLC-urile Harley Quinn şi Red Hood

Autor: Cosmin Aionita | 04.06.2015
Batman: Arkham Knight – iată cum vor arăta DLC-urile Harley Quinn şi Red Hood

Ştiam deja că Batman: Arkham Knight va oferi DLC-ul Harley Quinn celor care aleg să plaseze o precomandă pentru joc. Totuşi, având experienţa titlurilor anterioare din serie, am fost tentaţi să credem ca acest pachet suplimentar nu va consta decât în challenge maps jucate din perspectiva lui Harley Quinn. Se pare că nu va fi cazul, Harley urmând să beneficieze de propria poveste şi propriile misiuni. Cel puţin aşa reiese din trailer-ul de mai jos.

De asemenea, cei care aleg sa precomande jocul de la magazinele GameStop (Statele Unite ale Americii) sau GAME (Regatul Unit al Marii Britanii) vor intra in posesia DLC-ului Red Hood Story Pack, al carui trailer il puteti admira in continuare. Am adresat întrebări referitoare la disponibilitatea în România a acestui pachet de conţinut suplimentar şi vom reveni cu amănunte.

Batman: Arkham Knight va avea loc după evenimentele din Arkham City, care au culminat cu moartea lui Joker. Scarecrow face apel la toţi răufăcătorii din Gotham pentru a-l elimina pe Batman, avându-i drept aliaţi pe Arkham Knight (un nou personaj misterios), The Penguin, Two-Face, Harley Quinn şi alţii.

Acţiunea se va desfăşura într-un Gotham City extins, împărţit în trei sectoare principale, fără timpi de încărcare atunci când se va intra sau se va ieşi din clădiri. Batman îşi va putea folosi Batmobilul, pe care îl va putea chema când are nevoie şi conduce pe străzile din Gotham.

Batman: Arkham Knight va fi lansat pe 23 iunie 2015, pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One. Versiunea pentru PlayStation 4 va include misiunile exclusive Scarecrow Nightmare Pack.

Batman Arkham Knight

Urmărește Go4Games.ro pe Google News