Batman: Arkham Knight – încă o amânare şi noi secvenţe de gameplay

Autor: Cosmin Aionita | 24.03.2015
Batman: Arkham Knight – încă o amânare şi noi secvenţe de gameplay

Warner Bros. Interactive Entertainment şi studioul Rocksteady au anunţat că Batman: Arkham Knight va mai întârzia câteva săptămâni în plus faţă de data de lansare promisă (2 iunie 2015). Astfel, după această nouă amânare, Batman: Arkham Knight este aşteptat pe rafturile magazinelor de profil începând cu 23 iunie 2015. Bineînţeles, motivul invocat pentru această nouă întârziere este necesitatea de finisa jocul aşa cum se cuvine şi de a livra un produs fără probleme în momentul lansării.

Batman Arkham Knight

Totuşi, această veste a fost îndulcită cu ajutorul unui nou clip cu secvenţe de gameplay din Batman: Arkham Knight, pe care îl puteţi urmări în continuare. După cum este anunţat chiar în cadrul clipului video, avem parte de o captură realizată direct din versiunea pentru PlayStation 4 a jocului.

Batman: Arkham Knight a fost gândit drept concluzia evenimentelor începute în Batman: Arkham Asylum şi continuate în Arkham City. De această dată, Gotham City va fi de cinci ori mai mare decât mediul de joc din Arkham City şi producătorii promit că nu vor exista timpi de încărcare. De asemenea, Batman: Arkham Knight va fi primul titlu al seriei în care Batman va putea conduce Batmobilul.

Batman: Arkham Knight va fi lansat pe 23 iunie 2015, pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One. Versiunea pentru PlayStation 4 va include misiunile exclusive Scarecrow Nightmare Pack. Cei care precomandă jocul urmează să primească DLC-ul Harley Quinn, în care vor putea încerca patru challenge maps din postura subalternei lui Joker. De asemenea, conform unor zvonuri publicate de IGN Italia, se pare că vom avea parte şi de Batman: Arkham Asylum şi Batman: Arkham City Remastered (pentru PS4 şi Xbox One) până la sfârşitul acestui an.

Batman Arkham Knight

Urmărește Go4Games.ro pe Google News