Batman: Arkham Knight va fi relansat pe PC foarte curând

Autor: Cosmin Aionita | 26.10.2015
Batman: Arkham Knight va fi relansat pe PC foarte curând

Nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că Batman: Arkham Knight a fost lansat pentru PC într-un stadiu nefinalizat. După mai multe plângeri legate de efectele grafice lipsă în comparaţie cu ediţiile pentru console ale jocului, precum şi problemele de stabilitate şi performanţă, Warner Bros. a luat decizia de a suspenda comercializarea jocului prin intermediul Steam. Publisher-ul a promis că Batman: Arkham Knight va reveni doar atunci când toate problemele versiunii pentru PC vor fi corectate.

Şi iată că nu mai avem foarte mult de aşteptat până în acel moment. Warner Bros. Interactive Entertainment a confirmat faptul că Batman: Arkham Knight îşi va face apariţia din nou pe Steam începând cu 28 octombrie 2015, relansarea jocului fiind acompaniată de un update major, ce, în teorie, urmează să corecteze toate neajunsurile ediţiei pentru PC.

De asemenea, noul update va aduce tot conţinutul lansat pentru versiunile de console, cum ar fi Photo Mode, Big Head Mode, skin-ul Batman: Arkham Asylum etc., iar deţinătorii Season Pass-ului vor avea acces la tot conţinutul plătit lansat până în prezent.

Batman: Arkham Knight este disponibil pentru PlayStation 4 şi Xbox One, urmând să fie relansat şi pentru PC, prin intermediul Steam, pe 28 octombrie 2015.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News