Batman: Return to Arkham a fost amânat

Autor: Cosmin Aionita | 28.06.2016
Batman: Return to Arkham a fost amânat

La scurt timp după ce Warner Bros. Interactive Entertainment a dezvăluit că are de gând să lanseze Batman: Return to Arkham (o colecţie formată din jocurile Batman: Arkham Asylum şi Batman: Arkham City, remasterizate pentru generaţia actuală de console) şi-a făcut apariţia o serie de comparaţii între jocurile originale şi noile versiuni remasterizate, impresia lăsată de remasterizări nefiind tocmai favorabilă.

Se pare că Warner Bros. nu mai doreşte să repete fiascoul din cazul lansării lui Batman: Arkham Knight pe PC şi a luat decizia de a amâna colecţia Batman: Return to Arkham, aşteptată iniţial la sfârşitul lunii iulie 2016. Conform reprezentaţilor companiei, a fost luată această hotărâre pentru a oferi celor de la Virtuous Games timpul necesar pentru a se ocupa de portare şi remasterizare aşa cum se cuvine. Nu a fost oferită o dată de lansare actualizată.

Batman: Return to Arkham va oferi versiuni remasterizate ale jocurilor Batman: Arkham Asylum şi Batman: Arkham City, acestea urmând să fie portate pe Unreal Engine 4, cu grafică îmbunătăţită, modele, medii de joc, iluminare, efecte şi shadere upgradate. De asemenea, Batman: Return To Arkham va include şi tot conţinutul suplimentar şi toate DLC-urile lansate pentru cele două jocuri din pachet.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News