Battlefield 2042, trilogia GTA și Bright Memory: Infinite se lansează cu NVIDIA DLSS. La ce sporuri de performanță ne putem aștepta

Autor: Cosmin Aionita | 11.11.2021
Battlefield 2042, trilogia GTA și Bright Memory: Infinite se lansează cu NVIDIA DLSS. La ce sporuri de performanță ne putem aștepta
Foto: Electronic Arts

Veștile bune continuă pentru posesorii de plăci video din gama GeForce RTX. În prima parte a acestei săptămâni, Hot Wheels Unleashed și Jurassic World Evolution 2 au adăugat NVIDIA DLSS. Iar, astăzi, GTA: The Trilogy – The Definitive Edition a fost lansat cu suport pentru DLSS, urmând ca, mâine, Battlefield 2042 să fie disponibil în Early Access cu suport pentru DLSS, NVIDIA Reflex și Ray Tracing.

De asemenea, Bright Memory: Infinite și-a făcut apariția astăzi și are suport pentru DLSS, Reflex și Ray Tracing extins.

Cea mai bună experiență de joc în Battlefield 2042

Perioada de Early Access pentru Battlefield 2042 începe mâine, iar, încă din prima zi, noul first person multiplayer shooter de la DICE și Electronic Arts beneficiază de suport pentru NVIDIA DLSS, ocluzie ambientală ray-traced și NVIDIA Reflex. DLSS promite performanță dublă în rezoluție 4K, iar latența sistemului este redusă cu până la 28% grație NVIDIA Reflex.

Spor considerabil de performanță cu NVIDIA DLSS

De asemenea, astăzi se lansează Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition, iar o placă video GeForce RTX poate oferi performanță cu până la 85% mai bună cu NVIDIA DLSS activat.

Tot astăzi se lansează Bright Memory: Infinite. Pe PC, jocul este îmbunătățit cu umbre, reflexii și caustics ray-traced, precum și iluminare globală. Și aici NVIDIA DLSS ajută la creșterea performanței, iar latența sistemului poate fi redusă cu până la 49% datorită NVIDIA Reflex.

Cu setările grafice la maxim și toate efectele ray tracing activate, NVIDIA DLSS mai mult decât dublează peformanța în Bright Memory: Infinite.

Foto: NVIDIA

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News