Battlekon, evenimentul dedicat jocurilor de luptă, revine în această iarnă

Autor: Cosmin Aionita | 22.11.2016
Battlekon, evenimentul dedicat jocurilor de luptă, revine în această iarnă

Battlekon, cea mai mare comunitate de fighting games din România, alături de Nexus Gamers Pub, invită toi pasionaţii de jocuri video pe 10 şi 11 decembrie 2016, la a şaptea ediţie a unicului eveniment dedicat iubitorilor de fighting games din România: Battlekon 2016 – Rebirth.

Cu ocazia acestui eveniment, Battlekon a pregătit mai multe activităţi, inclusiv campionate dedicate jucătorilor, dar şi reprezentanţilor media. Astfel, pe lângă cele mai noi fighting games, care vor putea fi încercate de toţi participanţii, organizatorii pregătesc şi cinci turnee care vor răsplăti cei mai talentaţi jucători cu premii atractive.

Fie că este vorba de popularele titluri Mortal Kombat XL, Street Fighter V sau Killer Instinct, ori de jocuri cunoscute de cei mai pasionaţi precum Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 sau King of Fighters XIV, toţi participanţii ar trebui să găsească ceva pe placul lor. Cei care vor să se iniţieze în tainele jocurilor cu lupte vor putea apela la organizatori pentru îndrumare sau pentru sfaturi utile. Fanii universului anime se vor putea bucura de turneul Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4, unul dintre cele mai bine primite jocuri de fighting lansate în România anul acesta.

Astfel, toţi pasionaţii de jocuri video, dar şi curioşii, sunt aşteptaţi la Battlekon 2016 – Rebirth, cea mai mare convenţie de fighting games, ce va avea loc la Nexus Gamers Pub (Bucureşti) pe 10 şi 11 decembrie 2016, începând cu orele 14:00. Intrarea este gratuită. Detaliile despre turnee vor fi anunţate pe pagina oficială Battlekon.

Battlekon 2016

Urmărește Go4Games.ro pe Google News