Bethesda a amânat Starfield și Redfall. Când au fost reprogramate cele două jocuri

Autor: Cosmin Aionita | 13.05.2022
Bethesda a amânat Starfield și Redfall. Când au fost reprogramate cele două jocuri
Foto: Bethesda

Vești nu atât de bune vin din tabăra Bethesda: printr-o postare pe Twitter, publisher-ul a confirmat amânarea a doua dintre cele mai așteptate jocuri ale companiei. Este vorba despre Starfield, RPG-ul pregătit chiar de către Bethesda Game Studios, precum și Redfall, noul shooter dezvoltat de studioul Arkane din Austin. Ambele titluri au fost reprogramate pentru prima jumătate a anului 2023.

Așteptat inițial în toamna acestui an, Starfield este primul titlu original pe care studioul Bethesda îl realizează în ultimii 25 de ani, după alte jocuri de succes precum The Elder Scrolls V: Skyrim sau Fallout 4. Starfield a fost numit “un RPG de generație următoare”, conceput special pentru noua generație de console și PC, și va permite jucătorilor să-și creeze propriile personaje cu care sa plece în explorarea unui întreg univers, cu o libertate de mișcare și decizie nemaiîntâlnită.

Bazat pe noul motorul grafic next-gen Creation Engine 2, Starfield va purta jucătorii printr-o călătorie în spațiul cosmic, în încercarea de a dezlega cel mai mare mister al umanității.

Redfall este descris drept un first person shooter open world, ce poate fi abordat fie single player, fie multiplayer, în diferite moduri co-op. Jucătorii vor putea alege dintre patru personaje jucabile, fiecare cu propriile abilități speciale, pentru a lupta împotriva inamicilor vampiri din orașul insular Redfall, Massachusetts.

Atât Starfield, cât și Redfall urmează să fie lansate în prima jumătate a anului 2023, în versiuni pentru PC și Xbox Series X|S.

Sursa: Bethesda Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News