Bethesda va avea propria conferinţă la E3 2015

Autor: Cosmin Aionita | 11.02.2015
Bethesda va avea propria conferinţă la E3 2015

Cel mai important eveniment anual din industria de gaming – Electronic Entertainment Expo (E3) – s-a schimbat mult în ultimii ani. De departe cea mai importantă adăugire este reprezentată de conferinţele de presă ţinute de mai toţi publisherii importanţi, care au preluat ideea de la cei trei mari dezvoltatori de console pentru jocuri: Sony, Nintendo şi Microsoft.

Astfel, în ultimii ani, ne-am obişnuit ca perioada E3-ului sa se transforme într-un veritabil maraton pentru gameri, în care atat cele trei companii menţionate mai devreme, cât şi publisheri precum Electronic Arts, Ubisoft sau Konami încearcă să ne familiarizeze cu cele mai noi şi imporante proiecte. Mai mult, de când transmisiunile live pe Internet au luat amploare, nu mai este o problemă să te menţii informat, chiar dacă nu reuşeşti să ajungi la Los Angeles, locul în care se desfăşoară expoziţiile E3. Astfel, de pe propria canapea, an de an, poţi urmări conferinţele de la E3 ale tuturor marilor jucători din arena industriei gaming-ului.

Betheda tocmai a confirmat că, la ediţia din acest an a expoziţiei E3, va organiza propria astfel de conferinţă de presă, ce se va desfăşura în cursul zilei de 14 iunie 2015. Bineînţeles, faptul că un asemenea publisher hotărăşte să se alăture „horei” chiar în acest an lasă de înţeles că Bethesda are câţiva aşi impotanţi în mânecă, pe care doreşte să-i dezvăluie în cel mai spetaculos mod cu putinţă.

Ştim deja ca id Software (studio de producţie deţinut de Bethesda) lucrează din greu la următorul joc al seriei DOOM, titlu ce nu a fost prezentat încă public (decât într-un cadru restrâns, la convenţia QuakeCon din 2014). De asemenea, circulă de ceva vreme zvonuri despre un eventual Fallout 4 sau despre un nou titlu al apreciatei serii The Elder Scrolls. Acestea ar putea fi cele mai importante anunţuri pe care Bethesda le-ar putea pregăti pentru propria conferinţă de la E3 2015, alături de alte posibile surprize (Dishonored 2?).

E3 2015 se va desfăşura în perioada 16-18 iunie 2015 în Los Angeles, California, Statele Unite ale Americii.

Bethesda

Urmărește Go4Games.ro pe Google News