Beyond Good and Evil 2, dezvăluit oficial la E3 2017

Autor: Cosmin Aionita | 20.06.2017
Beyond Good and Evil 2, dezvăluit oficial la E3 2017

Surpriza pregatită de Ubisoft pentru încheierea propriei conferinţe de presă de la E3 2017 a fost dezvăluirea oficială a lui Beyond Good and Evil 2, continuarea unuia dintre cele mai iubite jocuri ale companiei.

Totuşi, fanii seriei probabil vor fi dezamăgiţi de această prezentare: deşi va fi plasat în acelaşi univers, Beyond Good and Evil 2 este doar un prequel pentru primul joc al seriei, cu noi personaje şi o nouă poveste. Conform producătorilor, jucătorii vor avea ocazia să viziteze sistemul solar System 3 în timpul secolului al XXIV-lea, vor putea explora de unii singuri sau împreună cu prietenii, Beyond Good and Evil 2 fiind gândit drept un mediu de joc online de dimensiuni apreciabile. Cu alte cuvinte, avem parte de ceva foarte diferit de ceea ce a fost primul Beyond Good and Evil acum nu mai puţin de 14 ani.

De asemenea, în ciuda trailer-ului spectaculos pe care îl puteţi urmări mai sus (creat în întregime din secvenţe CGI), procesul de dezvoltare a lui Beyond Good and Evil 2 se află abia la început, Michel Ancel şi echipa sa de la Ubisoft Montpelier aşteptând feedback şi idei din partea fanilor prin intermediul programului Space Monkey.

În loc de concluzie, nu se ştie exact când conceptele din spatele lui Beyond Good and Evil 2 vor deveni realitate şi nici măcar platformele pentru care Ubisoft urmează să dezvolte jocul.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News