Cel mai recent trailer pentru Biomutant copiază Star Wars

Autor: Cosmin Aionita | 05.05.2021
Cel mai recent trailer pentru Biomutant copiază Star Wars
Foto: THQ Nordic

THQ Nordic și studioul Experiment 101 au publicat un nou trailer pentru jocul action RPG Biomutant, folosind de această dată o formulă inedită, însă deloc originală. Astfel, montajul secvențelor de mai jos, textele afișate, muzica folosită etc. sunt realizate în stilul trailerelor pentru filmele Star Wars, acest material video pentru Biomutant fiind publicat inițial chiar pe 4 mai, ziua internațională a Războiului Stelelor.

Unul dintre cele mai așteptate jocuri ale lunii mai

Biomutant este așteptat pe piață spre sfârșitul acestei luni, jocul urmând să fie publicat în ediții pentru PlayStation 4, Xbox One și PC. În ciuda sugeratei asemănări cu Star Wars, Biomutant va fi fundamental diferit: vom avea de-a face cu un action RPG open world, prezentat sub forma unei fabule kung fu, în care jucătorii vor putea intra în pielea unui erou mai puțin obișnuit: un rozător practicant de arte marțiale. Acesta va putea deveni un veritabil erou în lumea sa postapocaliptică, urmând să aibă posibilitatea de a utiliza tot felul de mutații, proteze bionice sau arme ieșite din comun, precum gheare, aripi sau chiar picioare robotice.

Confruntările din Biomutant se vor desfășura în timp real, cu posibilitatea de a combina mai multe stiluri: lupta de proximitate, armele de foc și abilitățile speciale. Eroul își va putea confecționa proprii roboți, pe care îi va putea folosi drept aliați în luptă, și va putea să piloteze o sumedenie de vehicule, precum roboți de tip mech, jetski-uri, baloane sau chiar un o farfurie zburătoare.

Biomutant va fi lansat pe 25 mai 2021, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One și PC. Cerințele de sistem pentru versiunea de PC a jocului sunt disponibile aici.

Sursa: THQ Nordic YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News