Blair Witch va fi lansat şi pentru PlayStation 4

Autor: Cosmin Aionita | 20.11.2019
Blair Witch va fi lansat şi pentru PlayStation 4

Blair Witch, de la studioul Bloober Team şi Lionsgate, a fost una dintre vedetele conferinţei de presă Microsoft de la E3 2019, jocul fiind lansat la sfârşitul acestei veri pentru PC şi consolele Xbox One. Iată că perioada de exclusivitate pentru platformele Microsoft este pe cale să se încheie, Blair Witch urmând să sosească şi pe PlayStation 4 începând cu 3 decembrie 2019.

Această ediţie pentru PS4 a jocului, ce urmează să fie disponibilă mai întâi în format digital, iar, mai apoi, şi în format fizic, va include şi îmbunătăţiri tehnice, precum şi în ceea ce priveşte gameplay-ul. De asemenea, va fi inclus pachetul suplimentar “Good Boy Pack”, ce va permite jucătorilor să-şi personalizeze partenerul canin din joc: vor fi incluse noi skin-uri pentru câine, noi jocuri şi wallpaper-uri pentru telefonul mobil din joc, precum şi animaţii noi pentru Bullet, căţelul din joc. Acest “Good Boy Pack” va fi oferit şi posesorilor actuali ai jocului de pe PC şi Xbox One, inclusiv pentru abonaţii Xbox Game Pass.

Blair Witch păstrează perspectiva first person caracteristică titlurilor celor de la Bloober Team, însă adăugă şi o serie de noutăţi, precum câinele pe care personajul principal îl va avea mereu în preajmă şi care va avertiza jucătorul în caz de pericol. Pentru prima oară într-un joc al celor de la Bloober Team, există şi confruntări cu inamici, singura arma eficientă împotriva acestora fiind lumina emisă de lanterna purtată de erou.

Blair Witch va fi lansat pentru PlayStation 4 pe 3 decembrie 2019, ediţia digitală urmând să fie disponibilă la un preţ echivalent cu 29,90$. Blair Witch este deja disponibil pe PC şi Xbox One.

Blair WitchBlair Witch

Blair WitchBlair Witch

Blair WitchBlair Witch

Blair WitchBlair Witch

Urmărește Go4Games.ro pe Google News