Blizzard Arcade Collection – Blizzard Entertainment sărbătorește 30 de ani de activitate cu o colecție formată din jocuri clasice

Autor: Cosmin Aionita | 22.02.2021
Blizzard Arcade Collection – Blizzard Entertainment sărbătorește 30 de ani de activitate cu o colecție formată din jocuri clasice

Cu ocazia celei de-a 30-a aniversări a celor de la Blizzard Entertainment, compania a lansat un bundle format din primele trei jocuri lansate de studio sub actualul nume: The Lost Vikings, Rock N Roll Racing și Blackthorne. Cele trei jocuri au fost grupate sub denumirea de Blizzard Arcade Collection, fiind disponibile chiar acum pentru PC (prin intermediul Battle.net), dar și pentru consolele Nintendo Switch, PlayStation 4 și Xbox One (de asemenea jucabile și pe PlayStation 5, respectiv Xbox Series X|S prin intermediul funcțiilor de backwards compatibility).

Trei jocuri, ediții definitive și alte bonusuri

Jocurile incluse în colecție beneficiază atât de edițiile originale, cât și de versiuni îmbunătățite, denumite Definitive Editions, fiecare cu posibilitățile de a personaliza schemele de control și de a derula timpul înapoi cu până la 10 secunde (rewind).

Edițiile originale ale jocurilor The Lost Vikings și Blackthorne includ și un „watch mode”, ce le permite jucătorilor să urmărească o sesiune completă de joc a fiecăruia și să preia controlul acțiunii oricând doresc. De asemenea, pentru toate cele trei titluri din colecție a fost adăugată opțiunea de efectua salvări în orice punct al jocului (cu excepția Definitive Edition-ului pentru Rock N Roll Racing).

Nu în ultimul rând, Blizzard Arcade Collection include și bonusuri, precum artwork-uri din perioada dezvoltării celor trei jocuri, conținut neutilizat, interviuri etc.

Blizzard Arcade Collection

Platforme și costuri

Versiunea pentru PC a Blizzard Arcade Collection este inclusă în bundle-urile The Celebration Collection, disponibile prin Battle.net în trei variante de conținut, cu prețuri ce pleacă de la 19,99€ și ajung până la 59,99€. Jucătorii care au achiziționat aceste bundle-uri înainte de anunțul privind Blizzard Arcade Collection vor primi automat și această colecție.

Blizzard Arcade Collection este disponibil, în format digital, și prin intermediul magazinelor digitale aferente fiecărei console, la un preț echivalent cu 19,99€ pe Microsoft Store (Xbox One) și Nintendo eShop (Nintendo Switch) și în schimbul a 113 lei pe PlayStation Store (PlayStation 4).

Blizzard Arcade Collection

Sursa: All Games Delta

 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News