BlizzConline 2022 a fost anulat. Ce pregătește Blizzard Entertainment

Autor: Cosmin Aionita | 27.10.2021
BlizzConline 2022 a fost anulat. Ce pregătește Blizzard Entertainment
Foto: Blizzard Entertainment

Din cauza pandemiei de COVID-19, Blizzard Entertainment a luat decizia de a anula ediția BlizzCon planificată pentru toamna anului trecut și de a o înlocui cu BlizzConline, un eveniment digital ce s-a desfășurat la începutul lui 2021, în cadrul căruia, printre altele, a fost dezvăluit și Diablo II: Resurrected. Iar planul era ca seria BlizzConline să continue și la începutul anului viitor, cu o nouă ediție online.

În lumina recentelor evenimente ce au umbrit reputația celor de la Blizzard Entertainment, precum scandalurile de hărțuire sexuală, compania a decis să revină asupra acestor planuri și să anuleze ediția BlizzConline pregătită pentru 2022.

Conform declarațiilor oficiale, un astfel de eveniment ar fi necesitat un efort mult prea mare din partea întregului studio; s-a decis că energia ar fi mai bine investită în ceea ce privește susținerea echipelor de dezvoltare și viitoarelor jocuri și experiențe de la Blizzard Entertainment.

BlizzCon va fi regândit

De asemenea, timpul suplimentar va fi folosit pentru a regândi ceea ce ar putea oferi un BlizzCon al viitorului. Prima astfel de convenție a avut loc acum 16 ani, iar, în acest interval, foarte multe lucruri s-au schimbat. Astfel, Blizzard Entertainment își dorește ca un viitor BlizzCon să devină un eveniment sigur, primitor și inclusiv cu absolut toate categoriile de public care ar dori să participe. În acest sens, compania promite să păstreze o legătură strânsă cu jucătorii și fanii pentru a transforma BlizzCon și pentru a stabili rolul pe care un eventual astfel de eveniment l-ar putea juca.

De asemenea, chiar dacă BlizzConline nu va mai fi susținut în luna februarie a anului viitor (așa cum era plănuit inițial), Blizzard Entertainment promite că va continua să ofere anunțuri și update-uri referitoare la jocurilor companiei.

Sursa: Blizzard Entertainment

Urmărește Go4Games.ro pe Google News