Bombshell – dezvoltarea jocului a fost finalizată

Autor: Cosmin Aionita | 22.01.2016
Bombshell - dezvoltarea jocului a fost finalizată

3D Realms şi Interceptor Entertainment au confirmat că dezvoltarea versiunii pentru PC a lui Bombshell a fost finalizată, jocul urmând să fie lansat la timp, pe 29 ianuarie 2016. Astfel, Bombshell devine primul joc realizat intern de 3D Realms declarat gold (finalizat) în mai bine de zece ani.

Bombshell va avea o coloană sonoră originală compusă şi interpretată de Andrew Hulshult, o mostră din acest soundtrack fiind prezentată în trailerul de mai jos. Cei interesaţi vor putea achiziţiona separat coloana sonoră, aceasta urmând să fie disponibilă prin intermediul serviciilor de distribuţie muzicală, cum ar fi iTunes, la un preţ echivalent cu 9$.

Povestea din Bombshell va fi destul de simplă: Shelly Harrison şi-a pierdut un braţ într-o încercare ratată de a dezamorsa o bombă de provenienţă extraterestră. Blamată pentru acest incident, Bombshell a fost concediată din Global Defence Force, fiind recrutată totuşi de o organizaţie militară privată. Eroina primeşte astfel o nouă şansă: un braţ metalic construit din rămăşiţele materialelor găsite la locul exploziei.

Pe parcursul jocului, Bombshell va lupta împotriva hoardelor de extratereştri ostili din rasa Kyrr, conduşi de maleficul om de ştiinţă Jadus Heskel (interpretat de Jon St. John, vocea lui Duke Nukem), în încercarea disperată de a-l elibera pe Preşedintele Statelor Unite ale Americii şi de a salva Pământul.

Bombshell va putea fi achiziţionat în două variante digitale: cea standard, la un preţ echivalent cu 34,99$, precum şi Bombshell Digital Deluxe Edition, la un preţ de 39,99$. Ediţia Digital Deluxe va oferi soundtrack-ul oficial al jocului realizat de Andrew Hulshult (în format digital), carte cu artwork-uri şi harta lumii de joc (ambele digitale), precum şi acces în premieră la versiunea beta a unui prequel pentru Bombshell, un first person shooter realizat în stil retro, bazat pe motorul grafic Build (Duke Nukem 3D, Shadow Warrior, Blood sau Redneck Rampage).

Bombshell va fi lansat pentru PC pe 29 ianuarie 2016, în format digital via Steam şi Good Old Games. De asemenea, Bombshell îşi va face apariţia şi pe PlayStation 4 şi Xbox One mai târziu în cursul anului viitor, de portarea pe console urmând să se ocupe studioul Abstraction Games.

Bombshell

Urmărește Go4Games.ro pe Google News