Bombshell – peste 10 minute de gameplay

Autor: Cosmin Aionita | 24.07.2015
Bombshell – peste 10 minute de gameplay

Cu ocazia QuakeCon 2015, 3D Realms şi studioul Interceptor Entertainment au lansat un clip de gameplay din jocul Bombshell. În cele peste zece minute de gameplay de mai jos, putem observa la lucru combinaţia dintre acţiunea rapidă, mecanicile de RPG şi perspectiva isometrică a jocului. De asemenea, clipul de mai jos dezvăluie şi perioada de lansare pentru titlul celor de la Interceptor: toamna acestui an.

Povestea din Bombshell este caracteristică unui joc de acţiune: Shelly Harrison şi-a pierdut un braţ într-o încercare ratată de a dezamorsa o bombă de provenienţă extraterestră. Blamată pentru acest incident, Bombshell a fost concediată din Global Defence Force, fiind recrutată totuşi de o organizaţie militară privată.

Astfel, eroina a primit o nouă şansă: un braţ metalic construit din rămăşiţele materialelor găsite la locul exploziei. Pe parcursul jocului, Bombshell va lupta împotriva hoardelor de extratereştri ostili din rasa Kyrr, conduşi de maleficul om de ştiinţă Jadus Heskel, în încercarea disperată de a-l elibera pe Preşedintele Statelor Unite ale Americii şi de a salva Pământul.

Bombshell va fi lansat în toamna lui 2015, pentru PC (Steam), PlayStation 4 şi Xbox One.

Bombshell

Urmărește Go4Games.ro pe Google News