Bombshell primeşte un nou gameplay trailer

Autor: Cosmin Aionita | 30.06.2015
Bombshell primeşte un nou gameplay trailer

3D Realms şi studioul Interceptor Entertainment au lansat un nou trailer pentru jocul Bombshell. Compus în întregime din secvenţe de gameplay, materialul de mai jos dezvăluie câteva dintre situaţiile limită în care se va afla eroina Shelly “Bombshell” Harrison pe parcusul aventurii sale.

Povestea din Bombshell este caracteristică unui joc de acţiune: Shelly Harrison şi-a pierdut un braţ într-o încercare ratată de a dezamorsa o bombă de provenienţă extraterestră. Blamată pentru acest incident, Bombshell a fost concediată din Global Defence Force, fiind recrutată totuşi de o organizaţie militară privată.

Astfel, eroina a primit o nouă şansă: un braţ metalic construit din rămăşiţele materialelor găsite la locul exploziei. Pe parcursul jocului, Bombshell va lupta împotriva hoardelor de extratereştri ostili din rasa Kyrr, conduşi de maleficul om de ştiinţă Jadus Heskel, în încercarea disperată de a-l elibera pe Preşedintele Statelor Unite ale Americii şi de a salva Pământul.

Bombshell

Bombshell promite o combinaţie dintre controlul precis caracteristic first person shooterelor, acţiune rapidă şi mecanicile de RPG, abordată prin intermediul unei perspective isometrice.

Bombshell este aşteptat în cursul acestui an, pentru PC (Steam), PlayStation 4 şi Xbox One.

Bombshell

BombshellBombshell

BombshellBombshell

Bombshell

 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News