Bombshell – vocea lui Duke Nukem se alătură distribuţiei jocului

Autor: Cosmin Aionita | 07.01.2016
Bombshell - vocea lui Duke Nukem se alătură distribuţiei jocului

3D Realms şi Interceptor Entertainment au anunţat numele actorilor ce-şi vor împrumuta vocile pentru jocul de acţiune Bombshell. Shelly “Bombshell” Harrison, eroina principală a jocului, va fi interpretată de actriţa Valerie Arem (Titanfall, Call of Duty), în timp ce în rolul personajului negativ – maleficul profesor Jadus Heskel – îl veţi regăsi pe nimeni altul decât Jon St. John, celebra voce a lui Duke Nukem. Îi puteţi observa la lucru în clipul de mai jos.

Povestea din Bombshell va fi destul de simplă: Shelly Harrison şi-a pierdut un braţ într-o încercare ratată de a dezamorsa o bombă de provenienţă extraterestră. Blamată pentru acest incident, Bombshell a fost concediată din Global Defence Force, fiind recrutată totuşi de o organizaţie militară privată. Eroina primeşte astfel o nouă şansă: un braţ metalic construit din rămăşiţele materialelor găsite la locul exploziei.

Pe parcursul jocului, Bombshell va lupta împotriva hoardelor de extratereştri ostili din rasa Kyrr, conduşi de maleficul om de ştiinţă Jadus Heskel, în încercarea disperată de a-l elibera pe Preşedintele Statelor Unite ale Americii şi de a salva Pământul.

Bombshell va putea fi achiziţionat în două variante digitale: cea standard, la un preţ echivalent cu 34,99$, precum şi Bombshell Digital Deluxe Edition, la un preţ de 39,99$. Ediţia Digital Deluxe va oferi soundtrack-ul oficial al jocului realizat de Andrew Hulshult (în format digital), carte cu artwork-uri şi harta lumii de joc (ambele digitale), precum şi acces în premieră la versiunea beta a unui prequel pentru Bombshell, un first person shooter realizat în stil retro, bazat pe motorul grafic Build (Duke Nukem 3D, Shadow Warrior, Blood sau Redneck Rampage).

Bombshell va fi lansat pentru PC pe 29 ianuarie 2016, în format digital via Steam şi Good Old Games. De asemenea, Bombshell îşi va face apariţia şi pe PlayStation 4 şi Xbox One mai târziu în cursul anului viitor, de portarea pe console urmând să se ocupe studioul Abstraction Games.

Bombshell

Urmărește Go4Games.ro pe Google News