Bucharest Gaming Week 2019 se va desfăşura la Palatul Parlamentului

Autor: Cosmin Aionita | 08.05.2019
Bucharest Gaming Week 2019 se va desfăşura la Palatul Parlamentului

Bucharest Gaming Week, evenimentul dedicat pasionaţilor de jocuri video din România, precum şi industriei de game development locale, va reveni pentru o nouă ediţie ce urmează să se desfăşoare în toamna acestui an, în perioada 4-10 noiembrie 2019. Cea de-a treia ediţie Bucharest Gaming Week va suferi însă o schimbare importantă: evenimentul central va avea loc la Palatul Parlamentului, în weekend-ul 9-10 noiembrie, în trei săli ale clădirii: Unirii, Take Ionescu şi I.I.C Brătianu.

Din nou, gamerii se vor putea întâlni cu cei mai populari streameri şi vloggeri din România, vor descoperi proiectele la care lucrează studiourile de dezvoltatoare de jocuri de noi din ţară, vor avea ocazia de a participa la diverse turnee organizate de parteneri şi vor putea urmări cele mai tari competiţii de eSports.

Primele titluri din line-up-ul de jocuri video de la evenimentul central vor fi League of Legends, Apex Legends, Counter Strike: Global Offensive, Fornite, PUBG şi Battlefield V. De asemenea, în urma succesului înregistrat de Turneul Naţional de FIFA 19, organizat de Federaţia Română de Fotbal la ediţia precedentă, fanii jocului se vor bucura de turnee, de această dată organizate în jurul viitorului FIFA 20. Line-up-ul de jocuri va fi completat în următoarele luni.

Pe parcursul întregii săptămâni, Bucharest Gaming Week va pune accentul pe valorile, oportunităţile şi nevoile industriei dezvoltatoare de jocuri din România printr-o serie de evenimente ce-şi propun să scoată în evidenţă talentul şi creativitatea oamenilor care dezvoltă jocuri video pe plan local: expoziţii de artă, conferinţe despre evoluţia industriei, workshop-uri de game design dedicate liceenilor şi studenţilor, competiţii în cele mai populare gaming pub-uri din Bucureşti şi multe altele.

Programul complet al evenimentelor din cadrul Bucharest Gaming Week va fi dezvăluit treptat, pe site-ul www.bucharestgamingweek.ro. Conform organizatorilor, primele două ediţii ale Bucharest Gaming Week au adunat peste 23000 de participanţi.

Bucharest Gaming Week

Urmărește Go4Games.ro pe Google News