Bucharest Gaming Week, evenimentul dedicat gamerilor din capitală, revine cu o nouă ediţie

Autor: Cosmin Aionita | 05.11.2018
Bucharest Gaming Week, evenimentul dedicat gamerilor din capitală, revine cu o nouă ediţie

Bucharest Gaming Week, unul dintre evenimentele dedicate industriei de gaming şi pasionaţilor de jocuri video din România, revine cu o nouă ediţie în perioada 4 – 9 decembrie 2018.

Conform organizatorilor, prima ediţie a adunat peste 10 000 de participanţi, de la pasionaţi de eSports, gameri dedicati şi dezvoltatori de jocuri din România şi până la specialişti din această industrie, iar ediţia de la sfârşitul acestui an îşi propune să prezinte publicului noile jocuri create în România, noile oportunităţi oferite de industrie şi cele mai tari competiţii de eSports.

Astfel, pe parcursul săptămânii 4 – 9 decembrie, vom avea parte de câteva evenimente conexe, dedicate industriei dezvoltatoare de jocuri din România, printre care: expoziţii de artă care evidenţiază talentul şi creativitatea artiştilor români, conferinţe despre stadiul şi oportunităţile industriei de game development, workshop-uri de game design dedicate liceniilor bucureşteni sau competiţii în cele mai populare gaming pub-uri din capitală.

În schimb, evenimentul central va avea loc la Romexpo, în weekendul 8 – 9 decembrie, şi va reuni jucătorii pasionaţi cu cei mai populari streameri şi vloggeri din România, oferindu-le ocazia de a descoperi proiecte la care lucrează studiourile din România şi de a participa la diverse competiţii organizate de parteneri.

Mai multe activităţi vor fi anunţate în curând, iar programul complet al evenimentelor din cadrul Bucharest Gaming Week va fi dezvăluit pe site-ul www.bucharestgamingweek.ro.

Bucharerst Gaming Week

Urmărește Go4Games.ro pe Google News