Call of Cthulhu a fost amânat până în 2018

Autor: Cosmin Aionita | 29.09.2017
Call of Cthulhu a fost amânat până în 2018

Aşteptat iniţial în cursul acestui an, viitorul titlu oficial Call of Cthulhu a fost amânat, anunţul fiind realizat prin intermediul contului oficial de Twitter al jocului. Conform acestei postări, Call of Cthulhu este programat acum pentru 2018, o dată de lansare exactă urmând să fie anunţată cât mai curând posibil. Până atunci, echipa producătoare de la studioul Cyanide se concentrează pe realizarea unui experienţe de joc pe măsura aşteptărilor.

Pentru a uşura aşteptarea, tot prin intermediul contului oficial de Twitter al jocului, a fost publicat un scurt segment de gameplay din Call of Cthulhu, pe care îl puteţi viziona în continuare.

Jocul Call of Cthulhu, în mod evident, va fi puternic influenţat de scrierile faimosului autor horror H.P. Lovecraft şi va aborda o combinaţie de genuri: aventură investigativă cu elemente de RPG, horror psihologic şi mecanici de stealth, totul redat dintr-o perspectivă first person.

Jucătorii îl vor intruchipa pe Edward Pierce, veteran de război şi detectiv particular în Boston-ul anilor 1920. Acesta va investiga morţile unei artiste – Sarah Hawkins – şi a familiei acesteia, petrecute pe Darkwater Island, o misterioasă insulă izolată. Ceea ce la început părea o investigaţie de rutină ascunde un mare secret, zeitatea malefică Cthulhu pregătindu-se să revină la viaţă.

Call of Cthulhu este aşteptat în cursul anului 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Call of Cthulhu

Urmărește Go4Games.ro pe Google News