Call of Cthulhu a primit un nou trailer cu secvenţe de gameplay

Autor: Cosmin Aionita | 20.09.2018
Call of Cthulhu a primit un nou trailer cu secvenţe de gameplay

Focus Home Interactive a publicat un nou trailer realizat cu ajutorul secvenţelor de gameplay din Call of Cthulhu, noul joc dezvoltat de studioul Cyanide. De această dată se pune accentul pe starea psihică a eroului Edward Pierce, aceasta urmând să se deterioreze după fiecare întâlnire a acestuia cu forţe pe care mintea umană nu le poate percepe pe de-a-ntregul. Astfel, Pierce riscă să cadă în mrejele nebuniei, din care cu greu mai poţi scăpa.

Jocul Call of Cthulhu va fi puternic influenţat de scrierile faimosului autor horror H.P. Lovecraft şi va aborda o combinaţie de genuri: aventură investigativă cu elemente de RPG, horror psihologic şi mecanici de stealth, totul redat dintr-o perspectivă first person.

Jucătorii îl vor intruchipa pe Edward Pierce, veteran de război şi detectiv particular în Boston-ul anilor 1920. Acesta va investiga morţile unei artiste – Sarah Hawkins – şi a familiei acesteia, petrecute pe Darkwater Island, o misterioasă insulă izolată. Ceea ce la început părea o investigaţie de rutină ascunde un mare secret, zeitatea malefică Cthulhu pregătindu-se să revină la viaţă.

Call of Cthulhu va fi lansat pe 30 octombrie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Call of Cthulhu

Urmărește Go4Games.ro pe Google News