Call of Cthulhu – dată de lansare confirmată şi imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 19.07.2018
Call of Cthulhu – dată de lansare confirmată şi imagini noi

Acum două zile vă semnalam apariţia datei de lansare pentru Call of Cthulhu pe pagina sa oficială de Steam, fără ca această informaţie să fie însă confirmată în mod oficial de publisher-ul jocului. Iată ca Focus Home Interactive a făcut şi acest pas, confirmând data de lansare pentru titlul celor de la Cyanide: Call of Cthulhu îşi va face apariţia pe 30 octombrie 2018, la timp pentru a “prinde” sărbătoarea de Halloween din acest an. Informaţia a venit însoţită şi de o serie nouă de imagini din Call of Cthulhu, pe care le puteţi admira în cadrul acestui articol.

Call of Cthulhu

Jocul Call of Cthulhu va fi puternic influenţat de scrierile faimosului autor horror H.P. Lovecraft şi va aborda o combinaţie de genuri: aventură investigativă cu elemente de RPG, horror psihologic şi mecanici de stealth, totul redat dintr-o perspectivă first person.

Jucătorii îl vor intruchipa pe Edward Pierce, veteran de război şi detectiv particular în Boston-ul anilor 1920. Acesta va investiga morţile unei artiste – Sarah Hawkins – şi a familiei acesteia, petrecute pe Darkwater Island, o misterioasă insulă izolată. Ceea ce la început părea o investigaţie de rutină ascunde un mare secret, zeitatea malefică Cthulhu pregătindu-se să revină la viaţă.

Call of Cthulhu va fi lansat pe 30 octombrie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Call of Cthulhu

Call of CthulhuCall of Cthulhu

Urmărește Go4Games.ro pe Google News